ΝΕΑ

Athens Coffee Festival 2023

Το Athens Coffe Festival 2023

HORECA 2023

H HORECA ενδιαφέρει κάθε επαγγελματία που προέρχεται από το χώρο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Η έκθεση που αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό για τον τουριστικό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο προσφέρει σε όλους τους επιχειρηματίες / επαγγελματίες επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν όλα τα νέα προϊόντα από τους καλύτερους και μεγαλύτερους προμηθευτές της […]

Mind Body Spirit Fest 2022

Evolving relationships October 4-8

XENIA 26-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η Xenia είναι μία premium έκθεση στοχευμένη αποκλειστικά στους  ξενοδόχους αλλά και στους επαγγελματίες του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου. Στη Yum Tales προτείνουμε εναλλακτικές και υγιεινές προτάσεις για τον επαγγελματία στον χώρο του ξενοδοχείου!

Athens Coffee Festival 24-26 ΣΕΠ 2022

Το ATHENS COFFEE FESTIVAL είναι μία μεγάλη γιορτή για τον καφέ και την κουλτούρα του, η οποία απευθύνεται εξίσου στους επαγγελματίες του κλάδου, τους home barista αλλά και το ευρύ καταναλωτικό κοινό! Η Yum Tales, θα είναι εκεί για να σας προσφέρει νόστιμες, εναλλακτικές επιλογές σε διαφοροποιημένα ροφήματα και υγιεινά σνακ!

Pierce Homecoming Reunion 17 Σεπ 2022

Στη Yum Tales εκτιμάμε τις όμορφες στιγμές, τα χαμόγελα και τις αναμνήσεις που συνοδεύονται από καλή παρέα και νόστιμες απολαύσεις. Δίνουμε λοιπόν, τη δυνατότητα σε 7 γενιές αποφοίτων του Pierce, να δοκιμάσουν τα εναλλακτικά ροφήματα και τα υγιεινά σνακ μας, που θα κάνουν αυτή την ημέρα ξεχωριστή!